Bli medlem i Coro Mistos Venner

Vi inviterer deg til å bli medlem i Coro Mistos Venner, en ny støtteforening for kammerkoret på Nesodden. Vi ønsker alle interesserte velkommen!

Det er flere grunner til at vi starter venneforeningen. For det første så får et lite amatørkor i vår kommune svært liten økonomisk støtte. Vi må selv skaffe penger til dirigent, noter, leie av øvingslokale og konsertlokaler, musikere, annonser, etc. Av og til er vi heldige og får gode inntekter når en av våre konserter er godt besøkt: Men pengepresset er stort, så både små og store bidrag er viktige for oss. 

Men vi har også et annet ønske for venneforeningen: Vi vil gjerne knytte nærmere kontakt med alle som liker koret vårt. Vi vil lære dere å kjenne, og vi ønsker at dere skal bli bedre kjent med oss. Vi vil knytte kontakt med dere på e-post og sende dere informasjon om hva vi arbeider med. Kanskje inviterer vi til en spesialkonsert som vi bare holder for venneforeningen? Kanskje noen av dere har lyst til å synge en sang eller to sammen med oss, helt uforpliktende? Delta på en fest? Dessuten vil venneforeningens medlemmer selvsagt få spesialtilbud på billetter til konsertene våre.   

Coro Misto ble stiftet i 1997 og har tjueårsjubileum om et par år. Koret ble startet av vår dyktige og inspirerende dirigent Marilena Zlatanou som leder oss den dag i dag. Korets mål er å holde et høyt musikalsk nivå til glede for publikum på Nesodden og omegn.  

Så bli medlem i  Coro Mistos Venner! Fyll ut skjemaet nedenfor. Medlemskap koster kr 400 per år. Takk for at du vil være med! Så snart vi har mottatt påmeldingen, vil du høre fra oss på e-post.

Ta gjerne kontakt med Tormod Bjørnstad, e-post: Tormod. Mobil: 906 82 926

Ja, takk jeg vil gjerne bli medlem av Coro Mistos Venner:

Bli medlem